IMPRESSIVO® sopii uudis- ja saneerauskohteisiin

Impressivo on suunniteltu suomalaisiin koteihin. Asennuskalusteemme ovat huolellisesti suunniteltuja, ja niissä yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö sekä ensiluokkaiset toiminnalliset ratkaisut. Ne ovat toimintavarmoja, turvallisia ja myös helppoja asentaa. Mallistoja laajennetaan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti säilyttäen yhteensopivuus ja saatavuus myös tulevaisuudessa.

Impressivo matta musta – uusi vakioväri vaativaan makuun ja ylellisellä tuntumalla

Impressivo-sarja täydentyi matta mustalla värillä. Matta mustan sarjan viehätys piilee sen tinkimättömän suoraviivaisessa muotoilussa, joka yhdistettynä tummaan väriin ja mattapintaan jättää modernin vaikutelman.


Mustasta tulee varmasti ensimmäisenä mieleen synkkyys tai suuri kontrasti vaaleiden sävyjen kanssa. Musta ei synkistele sisustuksessa vaan antaa jykevyyttä ja tunnelmaa sisustukseen. Kun musta yhdistetään hieman neutraalimpiin väreihin, kuten vaalea puu tai harmaa, ne rauhallisuudellaan leikkaavat ja pehmentävät mustan aikaansaamaa kontrastia. Tuloksena on rauhoittava skandinaavinen tyylikkyys.

Tyylikkäät jälkiasennukset, yhtenäinen sähköistys

Pinta-tuotteiden kattavasta tuotevalikoimasta löytyy kaikki keskeisimmät pinta-asennettavat kytkimet ja pistorasiat sekä pintakotelo esimerkiksi antenni- ja RJ45-kalusteiden asentamiseen. Pintatuotteita löytyy myös lista- ja nurkka-asennukseen. Tuotteet ovat saatavissa kaikissa Impressivon perusväreissä: valkoinen, matta musta, antrasiitti ja alumiini.

Huolellisesti suunnitellut ensiluokkaiset toiminnalliset ratkaisut

Kaikki kodin sähkötoiminnot ovat toteutettavissa kaikkiin kohteisiin. Valokatkaisijat ja -säätimet, USB-pistorasiat, ABB-free@home – kodinohjaus, KNX-taloautomaatiotuotteet, lattialämmitystermostaatit sekä liiketunnistimet ja kosteusvahdit ovat kaikki yhtenäisesti muotoiltuja, sisustukseen sopivia, ja täyttävät vaativammankin sisustajan kriteerit.

ABB Asennuskalusteet tyylikkäissä väreissä


• IMPRESSIVO® perusväreinä valkoinen, matta musta, antrasiitti ja alumiini. Yhdistele perusvärejä rohkeasti design-peitelevyihin luodaksesi vaikkapa valokatkaisijasta tyyliisi sopivan katseenvangitsijan.
• Teräs-sarja on valmistettu puhtaasta ruostumattomasta teräksestä, joka on materiaalina paitsi kestävä, siihen ei myöskään jää sormenjälkiä. Himmeähohtoinen teräs sopii tilaan kuin tilaan.
• Future® linear –sarjasta löydät mattavalkoisen, joka hakee vertaistaan tyylikkyydessä. Myös mattaväriin voit yhdistellä design-peitelevyjä kodin tai huoneen tunnelman mukaan.