Katso Beamarkin messutarjous >>

Beam-keskuspölynimurin järjestelmäpaketti

Beam-keskuspölynimurin täydellinen järjestelmäpaketti sisältää koneen, siivousvälinesarjan, imurasiat ja putkiston.  Tee tilaus koodilla RAK2021 BEAM jälleenmyyjältä elokuun 2021 loppuun mennessä, niin saat 120 € arvoisen pikasiivouspaketin, jossa on venyvä joustoletku, jatkovarsi,  parketti- ja  tekstiilisuulake.

Lähetä sähköpostilla pohjakuvat putkistosuunnitelmaa varten osoitteeseen Beam@beamark.fi, saat paluupostissa suunnitelman ja materiaalilaskelman, jolla saat tarjouksen jälleenmyyjältä.

Beam-Electrolux-LogoIntl

BEAM-keskuspölynimuri Suomessa jo 30 vuotta

Maailmanlaajuinen BEAM on tutkinut ja kehittänyt keskuspölynimurilaitteita jo vuodesta 1957 ja Beamark Oy on tuonut maahan BEAM-keskuspölynimureita jo vuodesta 1988 lähtien eli yli 30 vuotta!

Nykypäivänä BEAM poistaa hienopölyn mikrobeineen tehokkaamin ja hiljaisemmin kuin aikaisemmin olisi voitu kuvitellakaan. BEAM-järjestelmän vaikutuksista ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen on saatavilla selvää tieteellistä näyttöä.

Uusissa  omakotitaloissa kiinnitetään paljon huomiota sisäilman laatuun ja siihen sijoitetaan useita tuhansia euroja, joten se, millä siivotaan, ei ole samantekevää. BEAM-keskuspölynimurilla hienoinkaan pöly ei jää leijumaan sisäilmaan, vaan se imuroidaan roskasäiliöön, josta suodatettu ilma puhalletaan ulos. Näin sisäilma on varmasti puhdasta ja raikasta.

Jätä yhteydenottopyyntö