Katso Boschin messutarjoukset >>

Indego-robottiruohonleikkurit

Tyytyväisyystakuulla ja Indego-tallilla

Akkuruohonleikkurit 36 V

Rekisteröimällä toinen akku kaupanpäälle

18 V Akkuruohonleikkuri

Valitsemasi sähkötyökalu kaupanpäälle

Tehokkaat ja helppokäyttöiset Bosch-sähkötyökalut jokaiseen projektiin!

Hyvillä työkaluilla tekeminen sujuu. Boschin sähkötyökalut ovat suunniteltu vastaamaan käyttäjien tarpeisiin, jotta niin piha-, rakennus- kuin remonttityöt onnistuisivat mahdollisimman helposti.

Bosch-sähkötyökalut ovat erittäin laadukkaita, luotettavia ja yksinkertaisia käsitellä. Innovatiiviset tekniset ratkaisut yhdistettynä erinomaiseen käytettävyyteen takaavat miellyttävän ja keskeytyksettömän työskentelyn. Uuden kompaktin sukupolven koneet edustavat käyttäjäystävällistä linjaa, ja uusin litiumioniteknologia merkitsee entistä suurempaa voimaa ja pidempää toiminta-aikaa.

Akku kaikille kodin sähkötyökaluille

Yksi ainoa akkua sopii kaikkiin 18 V:n POWER FOR ALL -järjestelmän työkaluihin. Vaihdettavan akun ansiosta käyttöaikaa voi pidentää vain yhdellä kädenliikkeellä ja työt jatkuvat keskeytyksettä. Käyttäminen ei voisi olla helpompaa tai joustavampaa. Kaikki kodin, verstaan ja puutarhan työt onnistuvat kätevästi ja tehokkaasti POWER FOR ALL -yhteensopivilla akkutyökaluilla.

 

Miellyttävää nurmikonleikkuuta

Bosch-ruohonleikkureilla leikattu nurmikko on kaunis ja kruunaa pihan ulkonäön. Akkukäyttöiset ruohonleikkurit ovat erittäin hiljaisia ja ergonomisia käyttää. Innovatiivinen ruohokampa puolestaan takaa ehdottoman siistit reunat. Voit nauttia ajaessasi saasteettoman sähkömoottorin mahdollistamasta suuresta leikkuutehosta.

 

 Markkinoiden älykkäin robottiruohonleikkuri

Bosch Indego leikkaa pihasi nurmikon siistiksi puolestasi. LogiCut-ominaisuuden ansiosta Indego tietää missä se on ollut ja mihin sen on mentävä. Siksi kone ei leikkaa samaa kohtaa toistuvasti, minkä ansioista vältät nurmipinnan vauriot ja säästät samalla energiaa. Itsenäisesti toimiva Indego-robottiruohonleikkuri pitää pihasi aina edustuskunnossa. Malleista löytyvät sopivat eri kokoisille pihoille.

Jätä yhteydenottopyyntö