Kaikki työkalut yhdellä akulla

Boschin Power for ALL 18 V -akkujärjestelmässä yksi akku sopii kaikkiin saman tuoteperheen laitteisiin. Voit aloittaa hankkimalla esimerkiksi akkuporakoneen, akun ja latauslaiteen ja täydentää sarjaa vähitellen muilla tarvitsemillasi laitteilla – mutta ilman lisäakkuja ja -latauslaitteita. Työskentelyn helppous perustuu siihen, että yksi akku sopii kaikkiin saman jänniteluokan työkaluihin. Akun vaihtaminen ”lennosta” toiseen työkaluun varmistaa, että rakennushommat eivät jää kesken. Boschin kehittämä 18 V Power for ALL -järjestelmän akku on tehokas, kestävä ja monipuolinen ratkaisu suuriinkin projekteihin. Työt valmistuvat vaivattomasti yhdellä ainoalla akkulatauksella ilman tarpeettomia lataustaukoja.

Järjestelmän hyödyt

 • Suuri työkaluvalikoima, yksi akku: ”Power for ALL” -akkujärjestelmä varmistaa joustavat käyttömahdollisuudet. Kun haluat esimerkiksi rakentaa kirjahyllyn, hioa huonekaluja, sahata puuta, leikata pensaita tai viimeistellä nurmikon: voit käyttää Boschin monia erilaisia sähkö- ja puutarhatyökaluja yhdellä ainoalla akulla.
 • Täydellä voimalla loppuun asti: Sahaa kauemmin ja ruuvaa enemmän ruuveja – aina tasaisella teholla. Syneon-siru ottaa akusta kaiken irti. Energiansyöttö ei vähene akun latauksen laskiessa, vaan kone jatkaa täydellä voimalla loppuun asti.
 • Aina käyttövalmis: Boschin uudet litiumioniakut vakuuttavat suurella tehollaan, kevyellä painollaan ja pienellä koollaan. Ne ovat aina käyttövalmiina ja ne voidaan ladata täyteen tai osittain koska tahansa.

Sahaustyöt ennennäkemättömän helposti

Puutarhan oksien katkaisu, hyllytasojen sahaus tai puulaatikon paloittelu onnistuvat käden käänteessä uudella Bosch AdvancedCut ketjusahalla. Sen NanoBlade-teknologia perustuu pyörivään ketjuun, joka koostuu neljän millimetrin kokoisista ketjunivelistä. Se varmistaa, että NanoBlade-sahat leikkaavat erityisen tarkasti ja tärisemättä. Bosch AdvancedCut 18 on erittäin kätevä ja monipuolinen 18 V:n akkusaha, joka soveltuu erinomaisesti suorakulmaisiin sahauksiin sekä upotussahauksiin. Huoltovapaa työkalu ei kaipaa voitelua, teroittamista tai kiristämistä. Laitteen tehokas hiiliharjaton EC-moottori varmistaa nopean sahauksen ja suuren leikkauskapasiteetin. Johdottomuus puolestaan tuo vapautta työskentelyyn ja vaihdettavan litiumioniakun ansiosta saha on aina käyttövalmis kaikkiin tehtäviin: oksien ja levyjen tärinätön sahaus onnistuu vaivatta sekä sisä- että ulkotiloissa.

Ominaisuudet:

 • NanoBlade -teräteknologia mahdollistaa vapaakätisen sahauksen myös ilman työkappaleen kiinnittämistä
 • Monipuoliset sahausmahdollisuudet sekä sisällä että ulkona
 • Uudenlainen muotoilu mahdollistaa sahauksen reunojen lähellä. Voit esimerkiksi katkaista oksat rungon pinnan läheltä
 • Helppo, turvallinen ja nopea sahanterä vaihto: avaa salpa, vaihda terä ja sulje salpa
 • Ei tarvitse huoltoa, koska sahanterää ei tarvitse öljytä eikä teroittaa
 • Litiumioniakun ansiosta saha on aina käyttövalmis kaikkiin tehtäviin. Sen irrotettavaa akkua voi käyttää myös muissa Power for ALL-järjestelmän työkaluissa

Viimeistele piha siistiksi

Boschin kevyet, akkukäyttöiset viimeistelyleikkurit tekevät nurmikonhoidosta miellyttävää: pääset leikkurin kanssa, vaikka pihasi perimmäiseen kulmaan ilman pelkoa johtoon sotkeutumisesta. Et tarvitse polttoainekanistereita eikä pihalla ole polttomoottorin katkua. Kone siistii ojan pientareet, pensaiden alustat ja kivien ympärystät; kaikki ne alueet, jotka yleensä jäävät ruohonleikkuun jäljiltä hoitamattoman näköisiksi. Koneen innovatiivinen muoviteräjärjestelmä leikkaa tehokkaasti ja tarkasti: Ei enää vaivalloista lankakelojen vaihtoa ja lankojen sotkeutumista.

Pidempi käyntiaika, erittäin kevyt ja säästää tilaa: tämän mahdollistaa Boschin litiumioniakut. Ne voidaan ladata koska tahansa uudelleen. Ne ovat aina käyttövalmiita, koska niissä ei tapahdu latauksen purkautumista – tämä takaa johdottoman ja monipuolisen liikkumavapauden. Älykkäästi ohjatun energiansyötön ansiosta saat kaikki työt valmiiksi optimaalisella teholla ja akun loppumatta: kaikki Boschin ART-akkutrimmerit on varustettu Syneon-sirulla. Se syöttää akun energiaa täsmälleen tarpeen mukaan.

EasyGrassCut

 • Tasapainoinen ja kevyt malli helppoon ja rasittamattomaan käyttöön.
 • Helposti asetettava reunaleikkuutoiminto kahvaa kopauttamalla ja kääntämällä
 • Kätevä puoliautomaattinen kela tekee manuaalisen säädön tarpeettomaksi

UniversalGrassCut

 • Ergonominen V-muotoinen kahva varmistaa miellyttävän työskentelyasennon.
 • IntelliFEED syöttää lankaa automaattisesti, jotta voit työskennellä ilman tarpeettomia keskeytyksiä.
 • Kääntyvän pään voi säätää kätevästi kumartumatta nurmikon reunojen viimeistelyyn.

Erityyppiset nurmikot, käyttäjän pituus, puutarhan koko ja olosuhteet sekä valinta akku- tai verkkovirtakäyttöisen mallin välillä: itsellesi parhaiten sopivan trimmerin valinta riippuu monista eri tekijöistä. Etsi itsellesi parhaiten sopiva malli vain neljällä vaiheella.

Pitkä käyttöikä ja huippunopea lataus

Ainutlaatuinen Bosch Electronic Cell Protection (ECP) suojaa litiumioniakkua ja takaa tämän ansiosta pidemmän käyttöiän. Tämä erityinen elektroniikkaosa suojaa ylikuormitukselta, jossa akun ylikuormituksen yhteydessä laitteen toimintaa rajoitetaan automaattisesti. Se estää myös akun syväpurkautumisen ja suojaa tämän ansiosta vaurioilta.

Turbolatausperiaatteensa ansiosta Boschin litiumioniakku saavuttaa uusilla Bosch-latauslaitteilla jo latausajan puolessa välissä 80 prosenttia kokonaistehostaan. Lisäksi: Litiumioniakun voi ottaa koska tahansa pois latauslaitteesta – tämä ei vaurioita akkua eikä lyhennä sen käyttöikää.