Robottiruohonleikkuri tekee työt puolestasi

Nurmikonleikkuu on kaikille tuttua puuhaa. Kesähelteellä pärisevän ruohonleikkurin työntely pitkin pihaa ei kuitenkaan ole kaikkein miellyttävintä tekemistä. Ajan voi onneksi käyttää muuhun robottiruohonleikkurin hoitaessa pihan siistimisen. Hiljainen ja älykäs robottileikkuri pitää nurmikon tasaisen lyhyenä koko kesän.

Indego Connect tekee puutarhastasi mahdollisimman edustavan: se leikkaa ja viimeistelee nurmikon todella näyttäväksi.

Älykäs, hiljainen ja tehokas

Boschin innovatiivinen robottiruohonleikkuri Indego pitää huolen nurmikostasi leikaten sen automaattisesti. Indegon ”Logicut” -järjestelmän älykäs navigointi kartoittaa nurmikon muodon ja koon ja laskee tehokkaimman leikkuureitin. SmartMoving toiminto puolestaan varmistaa, että Indego leikkaa aina parhaissa olosuhteissa. Tätä varten se huomioi paikalliset säätiedotukset ja puutarhan karttatiedot.

Laitteessa olevan herkän sensorin ansiosta se kiertää tiellensä osuvat esteet. Rinnakkaiset leikkuulinjat estävät nurmikkoa vaurioitumasta ja takaavat tasaisen leikkuujäljen. Silputtu nurmikko palautuu takaisin nurmikolle jättäen tärkeät ravinteet takaisin maahan lannoitteeksi.

Kun laitteen akku on lopussa, se palaa automaattisesti takaisin telakkaan lataukseen. Sisäänrakennetun varashälytinjärjestelmän ansiosta voit jättää sen työskentelemään ilman vahtimista.

Indegon "Logicut" -navigaatiojärjestelmä kartoittaa leikkuualueen ja laskee tehokkaimman reitin. Samansuuntaiset leikkuulinjat takaavat leikkuun koko alueella. Lopputuloksena on kaunis ja elinvoimainen nurmikko.

Ohjaa ruohonleikkuriasi etäkäyttöisesti

Uuden Indego Connect -robottiruohonleikkurin kanssa voit ohjata nurmikonleikkuuta etänä. Olitpa sitten toimistossa, kotisohvalla tai lomamatkalla, Smart Gardening-sovelluksen avulla voit kauko-ohjata Indego Connect -malleja kätevästi tabletin tai älypuhelimen välityksellä. Käynnistä tai pysäytä ruohonleikkuri napin painalluksella – tai määritä leikkuukertojen ajankohdat. Asennat vain ruohonleikkurin puutarhaasi, lataat ilmaisen sovelluksen ja nautit kaikesta säästämästäsi ajasta.
Ohjaa Indegoa helposti: maksuton ja käyttäjäystävällinen sovellus, jolla voit hallinnoida Indegoa nopeasti ja helposti mistä tahansa paikasta.

Aina siisti piha

Kevyt Indego robottiruohonleikkuri ei tee uria kovankaan sadekauden jälkeen. Koneen maksimaalinen toiminta-alue on 400 – 700 mmallista riippuen, joten eri kokoisten pihojen hoito onnistuu vaivatta. Leikkuukorkeus on säädettävissä 30 – 50 mm välille ja ainoa ylimitoitettu haaste onkin lähettää kone nurmelle, jota ei ole leikattu moneen viikkoon. Näitä tilanteita ei kuitenkaan enää pääse syntymään, kun omistat Indegon – ajasta kone leikkaamaan tiettyinä päivinä ja haluttuina kellonaikoina, niin pihallasi on aina siisti, sopivan pituinen nurmi.

Lue käyttökokemuksia robottiruohonleikkurista

Testivoittaja erinomaisilla ominaisuuksillaan

Bosch Indego S+ on saanut tunnustusta useissa eri maissa.

Uusi älykäs Indego M+ 700 robottiruohonleikkuri jopa 700 m²:n kokoisen nurmikon vaivattomaan leikkaamiseen

  • LogiCut-toiminto kartoittaa nurmikon ja leikkaa sen tehokkaasti yhdensuuntaisin linjoin
  • SmartMowing välttää epäedullisia sääolosuhteita
  • Käyttömaan kielinen sovellus ruohonleikkurin toiminnan helppoon ja kätevään ohjaukseen
  • Yhteys moniin erilaisiin älykotisovelluksia tarjoaviin yhteistyökumppaneihin Amazon Alexan ja IFTTT:n avulla

Bosch Indego toiminnot

  • Esteiden tunnistuksen törmäyssensori: Indego käyttää törmäyssensoria nurmikolla olevien esteiden havaitsemiseen ja välttämiseen.
  • Automaattinen latausjärjestelmä: Indego käyttää automaattista latausjärjestelmää ja palaa näin aina lataustelakkaan, kun akku alkaa loppua.
  • PIN-suojaus ja hälytysjärjestelmä: Indego on varkaussuojattu PIN-koodilla ja hälytysjärjestelmällä.
  • Bioleikkuutoiminto: Indego leikkaa aina vain lyhyen pätkän ruohonkorresta. Silppua ei tarvitse enää haravoida, koska se jää nurmikolle maatumaan hyödylliseksi humukseksi.
  • Terien pikapysäytys: Kun Indego nostetaan ylös, sen liikkuvat terät pysähtyvät välittömästi.
  • Pystyy leikkaamaan rinteissä: Leikkaa vaivattomasti jopa 27% kallistuksessa. Näin Indego on ideaalinen ratkaisu kumpuilevillekin nurmikoille.