Tutustu Capseen yrityksenä >>

Onhan pumppaamonne kunnossa?

Jätevesiviemärien ja salaojien kuntokartoitus kannattaa tehdä ajoissa

Putkiremontti tulossa? Kävisikö sukitus?

Oletteko huomanneet, pulputtavatko viemärit tai
ovatko ne jatkuvasti tukossa?

Viemärien kunto saattaa mietityttää, varsinkin jos ne ovat yli 40 vuotta vanhoja tai jos viimeisestä kuvauksesta on kulunut yli viisi vuotta.  Kun pumppaamo tulvii tai viemäri menee tukkoon, on aina ripeän toiminnan hetki. Siinä hetkessä saattaa unohtua minkälaista osaamista ja kalustoa kannattaisi kutsua paikalle.

Kiinteistön viemärisaneerausta suunniteltaessa voidaan kuvata ja huuhdella viemärit sekä tarkastaa pumppaamot. Myös salaojajärjestelmien kunto kannattaa tarkastaa kiinteistöjen kevätpuuhien lomassa. Salaojajärjestelmä tulisi huoltaa ja puhdistaa perusteellisesti 5–10 vuoden välein, jolloin videokuvaus paljastaa välittömästi jo aiheutuneet tukoskohdat, kerääntyneen lietteen, kasvillisuuden, painautumat ja vauriot.

Videokuvauksella ja paikannuslaitteella selviää myös salaojakaivojen sijainti, salaojien kulkureitit ja niiden syvyys, mikäli kiinteistön omistajalla ei niistä ole täyttä varmuutta. Tarvittaessa salaojakaivot kaivetaan esiin. Putket voidaan myös huuhdella imupaineautolla sekä tyhjentää kaivot. Salaojatarkastuksesta tehtävä raportti antaa valmiuksia taloyhtiön päättäjille tehdä tarvittavia päätöksiä salaojien elinkaaren jatkamiseksi.

Saneeraus
MIKSI VALITA CAPSE OY?
 
  • Capse Oy:llä on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus. Asiantuntijat hoitavat projektin alusta loppuun luotettavasti ja raportoivat kaikkia asiaankuuluvia tahoja kattavasti.
  • Capse Oy:n asiantuntijoilla on yli 10 vuoden kokemus viemäreistä.
  • Capse Oy:llä on 24 h päivystys, joten apua voi pyytää ympäri vuorokauden.

Jätä yhteydenottopyyntö