RRmessut_2023_kavijoille_1918x510

Tapahtumainfo

Rakenna & Remontoi -messut on asumisen, rakentamisen ja remontoinnin erikoistapahtuma. Tule mukaan koko perheen voimin poimimaan parhaat ideat, neuvot ja tarjoukset omaan rakennus- tai remonttiprojektiisi. Mukana myös mielenkiintoisia asiantuntija puheenvuoroja. Ohjelma sisältyy messulipun hintaan.

Avaamme lippukaupan joulukuun 2022 aikana. Netistä ostettuna saat ennakkoliput edullisemmin!

Aukioloajat

  • Perjantai 27.1.2023 klo 12-18
  • Lauantai 28.1.2023 klo 10-17
  • Sunnuntai 29.1.2023 klo 10-17

Lipunmyynti päättyy 30 min ennen messujen sulkeutumista.

Saapuminen ja pysäköinti

Myyrmäki-halli sijaitsee Vantaalla Myyrmäen urheilupuistossa aivan Energia Areenan naapurissa. Myyrmäen keskustasta ja aseman suunnasta saavutaan Vaskivuorentietä.

Pysäköinti on messujen aikaan ilmaista, mutta paikkoja on rajoitetusti. Kannustamme vieraitamme hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan julkista liikennettä. Messujen aukioloaikana paikalla on liikenteenohjaajat valvomassa pysäköintiä.

Osoite:
Myyrmäki-halli
Raappavuorentie 10
01600 VANTAA

Juna- ja bussiyhteyksien aikataulut
Katso sijainti kartalla

Kielletyt esineet ja aineet

Messualueelle ei saa tuoda terä- tai muita aseita, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä tai ilotulitteita.

Pääsyliput ovelta

  • Aikuiset 12 €
  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 8 €
  • Lapset alle 16 v. veloituksetta aikuisen seurassa

HUOM! Alle 18-vuotiaat vain aikuisten seurassa sisään.

Lipunmyynnissä maksuvälineenä käy käteinen sekä yleiset pankki- ja luottokortit. Pääsylippua ei voi maksaa kulttuuri- ja virikeseteleillä, -korteilla tai -sovelluksilla. Lainsäädännön linjauksen mukaan ne eivät käy maksuna messutapahtumiin.

Esteettömyys

Tapahtumapaikkana toimiva Myyrmäki-halli on esteetön. Messualue sijaitsee kauttaaltaan yhdessä kerroksessa, joka helpottaa liikuntaesteisen liikkumista tapahtumassa. Ravintolapisteet ovat esteettömiä ja tilasta löytyy myös inva-WC. Liikunta- tai toimintaesteisten vieraiden avustaja pääsee veloituksetta sisään.

Lemmikit tapahtumassa

Omia lemmikkieläimiä ei allergiasyistä voi tuoda mukanaan messuille. Opas- ja avustajakoirat sekä edellä mainittuihin tehtäviin harjoittelevat, asianmukaisesti merkityt koirat ovat tervetulleita tapahtumatiloihin.