RRmessut_2023_kavijoille_1918x510

Tapahtumainfo

Rakenna & Remontoi -messut on asumisen, rakentamisen ja remontoinnin erikoistapahtuma. Tule mukaan koko perheen voimin poimimaan parhaat ideat, neuvot ja tarjoukset omaan rakennus- tai remonttiprojektiisi. Mukana myös mielenkiintoisia asiantuntija puheenvuoroja. Ohjelma sisältyy messulipun hintaan.

Huom! Netistä ostettuna saat ennakkolipun edullisemmin. Lippukauppaan pääset täältä.

Aukioloajat

  • Perjantai 27.1.2023 klo 12-18
  • Lauantai 28.1.2023 klo 10-17
  • Sunnuntai 29.1.2023 klo 10-17

Lipunmyynti päättyy 30 min ennen messujen sulkeutumista.

Messukartta

Ajantasalla olevan Rakenna & Remontoi -messujen pohjakartan löydät täältä >> Messukartta 2023. Näytteilleasettajat ja osastonumerot löytyvät listattuna täältä >> Näytteilleasettajat. Karttoja on saatavilla myös paikan päällä.

Saapuminen ja pysäköinti

Myyrmäki-halli sijaitsee Vantaalla Myyrmäen urheilupuistossa aivan Energia Areenan naapurissa. Myyrmäen keskustasta ja aseman suunnasta saavutaan Vaskivuorentietä.

Pysäköinti on messujen aikaan ilmaista, mutta paikkoja on rajoitetusti. Kannustamme vieraitamme hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan julkista liikennettä. Messujen aukioloaikana paikalla on liikenteenohjaajat valvomassa pysäköintiä.

Osoite:
Myyrmäki-halli
Raappavuorentie 10
01600 VANTAA

Juna- ja bussiyhteyksien aikataulut
Katso sijainti kartalla

Lemmikit tapahtumassa

Omia lemmikkieläimiä ei allergiasyistä voi tuoda mukanaan messuille. Opas- ja avustajakoirat sekä edellä mainittuihin tehtäviin harjoittelevat, asianmukaisesti merkityt koirat ovat tervetulleita tapahtumatiloihin.

Kielletyt esineet ja aineet

Messualueelle ei saa tuoda terä- tai muita aseita, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä tai ilotulitteita.

Ensiapu

Messuilla päivystää SPR:n ensiapuhenkilöstö tapahtuman aukioloaikoina.

Löytötavarat

Mahdollisia löytötavaroita voi tiedustella osoitteesta messut@rakentaja.fi tai messujen aukioloaikana numerosta puh. 044 564 0565.

Pääsyliput ovelta

  • Aikuiset 12 €
  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 8 €
  • Lapset alle 16 v. veloituksetta aikuisen seurassa
  • Vältä jonotus ja osta liput ennakkoon täältä!

HUOM! Alle 18-vuotiaat vain aikuisten seurassa sisään.

Lipunmyynnissä maksuvälineenä käy käteinen sekä yleiset pankki- ja luottokortit. Pääsylippua ei voi maksaa kulttuuri- ja virikeseteleillä, -korteilla tai -sovelluksilla. Lainsäädännön linjauksen mukaan ne eivät käy maksuna messutapahtumiin.

Muksula

Messuhallissa on erillinen rajattu tila, josta löytyy tekemistä perheen pienimmille. Muksulaan lapset voivat tulla messujen aukioloaikana leikkimään vanhempiensa seurassa. Käytössä on mm. piirrustusvälineitä ja rakennuspalikoita.

Lauantaina ja sunnuntaina paikalla on lastenhoitajat, jolloin lapsen voi jättää veloituksetta heidän valvontaan. Huom! Minimi ikäraja 3 vuotta ja maksimiaika 1 tunti. Huomioithan, että valvottuun lapsiparkkiin voidaan ottaa vain rajoitettu määrä lapsia kerrallaan.

Messuhallista löytyy myös erillinen lastenhoitohuone.

Esteettömyys

Tapahtumapaikkana toimiva Myyrmäki-halli on esteetön. Messualue sijaitsee kauttaaltaan yhdessä kerroksessa, joka helpottaa liikuntaesteisen liikkumista tapahtumassa. Ravintolapisteet ovat esteettömiä ja tilasta löytyy myös inva-WC. Liikunta- tai toimintaesteisten vieraiden avustaja pääsee veloituksetta sisään.

Ravintolapalvelut

Messualueelta löytyy ravintola sekä erillinen kahvila. Tarjolla on perinteisten kahvilatuotteiden lisäksi myös lämmintä lounasta sekä mm. hodareita. Ravintolapalvelut tuottaa Casseli Oy. Lisätietoa messuravintolan palveluista löydät täältä >>> Casseli Catering.

Vaatesäilytys

Messuhallissa on valvottu, maksullinen vaatesäilytys.