RRmessut_2024_banneri_1918x510

Tapahtumainfo

Rakenna & Remontoi -messut on asumisen, rakentamisen ja remontoinnin erikoistapahtuma Vantaalla. Tule mukaan koko perheen voimin poimimaan parhaat ideat, neuvot ja tarjoukset omaan rakennus- tai remonttiprojektiisi. Lauantaina ja sunnuntaina tarjoamme ilmaisen valvotun lapsiparkin perheen pienimmille. Hyödynnä myös mielenkiintoiset asiantuntijapuheenvuorot sekä muu inspiroiva oheisohjelma.

Aukioloajat

Pe 26.1 klo 12.00–18.00
La 27.1 klo 10.00–17.00
Su 28.1 klo 10.00–17.00

Lipunmyynti päättyy 30 min ennen messujen sulkeutumista.

Pääsyliput

Lipunmyynnissä maksuvälineenä käy yleiset pankki- ja luottokortit. Luovumme vuoden 2024 R&R-messuilla käteisen käytöstä, joten huomioithan että käteinen ei käy enää maksuvälineenä paikalla päällä pääsylippuja ostettaessa.

R&R-messujen pääsylippua ei voi maksaa kulttuuri- ja virikeseteleillä, -korteilla tai -sovelluksilla, sillä lainsäädännön linjauksen mukaan ne käyvät maksuna ainoastaan liikunta- tai kultturitapahtumiin.

Jonojen välttämiseksi kannustamme ostamaan pääsylipun ennakkoon nettikaupastamme. Lippujen ennakkomyynti alkaa joulukuun 2023 aikana.

Lippujen hinnat ennakkoon (sis. alv. 10%):
- Aikuiset 10 €
- Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 6 €

Lippujen hinnat ovelta (sis. alv. 10%):
- Aikuiset 12 €
- Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 8 €

Lapset (alle 16 v.) vanhempien seurassa veloituksetta

Messukartta

Päivittyvän messujen pohjakartan löydät täältä >> R&R-messut 2024 | Kartta.

Saapuminen ja pysäköinti

Myyrmäki-halli sijaitsee Vantaalla Myyrmäen urheilupuistossa aivan Energia Areenan naapurissa. Myyrmäen keskustasta ja aseman suunnasta saavutaan Vaskivuorentietä.

Pysäköinti on messujen aikaan ilmaista, mutta paikkoja on rajoitetusti. Kannustamme vieraitamme hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan julkista liikennettä. Messujen aukioloaikana paikalla on liikenteenohjaajat valvomassa pysäköintiä.

Osoite:
Myyrmäki-halli
Raappavuorentie 10
01600 VANTAA

Juna- ja bussiyhteyksien aikataulut
Katso sijainti kartalla

Esteettömyys

Tapahtumapaikkana toimiva Myyrmäki-halli on esteetön. Messualue sijaitsee kauttaaltaan yhdessä kerroksessa, joka helpottaa liikuntaesteisen liikkumista tapahtumassa. Ravintolapisteet ovat esteettömiä ja tilasta löytyy myös inva-WC. Liikunta- tai toimintaesteisten vieraiden avustaja pääsee veloituksetta sisään.

Lemmikit tapahtumassa

Omia lemmikkieläimiä ei allergiasyistä voi tuoda mukanaan messuille. Opas- ja avustajakoirat sekä edellä mainittuihin tehtäviin harjoittelevat, asianmukaisesti merkityt koirat ovat tervetulleita tapahtumatiloihin.

Ravintolapalvelut

Messualueelta löytyy ravintola ja kahvila. Tarjolla on perinteisiä kahvituotteita sekä lounasta. Ravintolapisteissä maksuvälineenä käy käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Kielletyt esineet ja aineet

Messualueelle ei saa tuoda terä- tai muita aseita, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä tai ilotulitteita. Avotulen käyttö messutiloissa on ehdottomasti kielletty. Tupakointi ja sähkösavukkeiden käyttö ei ole sallittua messuhallin tiloissa.

Turvallisuus ja ensiapu

Messujen turvallisuutta valvoo ammattimaiset järjestyksenvalvojat. SPR:n ensiapuhenkilöstö päivystää messuhallin tiloissa tapahtuman aukioloaikoina.

Muu info

Mahdollisia löytötavaroita voi tiedustella osoitteesta messut@rakentaja.fi tai messujen aukioloaikana messutoimiston päivystysnumerosta puh. 044 721 0351

Messuhallissa on valvottu, maksullinen vaatesäilytys.