RRmessut_2024_Kavijoille_1918x400

Tapahtumainfo

Rakenna & Remontoi -messut on asumisen, rakentamisen ja remontoinnin erikoistapahtuma Vantaalla. Tule mukaan koko perheen voimin poimimaan parhaat ideat, neuvot ja tarjoukset omaan rakennus- tai remonttiprojektiisi. Lauantaina ja sunnuntaina tarjoamme ilmaisen valvotun lapsiparkin perheen pienimmille. Hyödynnä myös mielenkiintoiset asiantuntijapuheenvuorot sekä muu inspiroiva oheisohjelma. Tutustu messujen näytteilleasettajiin täältä: Näytteilleasettajat 2024.

Aukioloajat

Pe 26.1. klo 12.00–18.00
La 27.1. klo 10.00–17.00
Su 28.1. klo 10.00–17.00

Lipunmyynti päättyy 30 min ennen messujen sulkeutumista.

Pääsyliput

Osta liput edullisemmin netistä!

AIKUINEN 
- Ennakkolippu verkkokaupasta 10,00 € / kpl (sis. alv. 10%)
- Pääsylippu lippukassalla 12,00 € / kpl (sis. alv. 10%)

ALENNUSRYHMÄ:
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet ja siviilipalvelusmiehet

- Ennakkolippu verkkokaupasta 6,00 € / kpl (sis. alv. 10%)
- Pääsylippu lippukassalla 8,00 € / kpl (sis. alv. 10%)
Alennukseen oikeuttava kortti pyydetään esittämään tapahtumaan saapuessa.

Lapset (alle 16 v.) vanhempien seurassa veloituksetta.

Maksaminen

Lippukassalla maksuvälineenä käy yleiset pankki- ja luottokortit. Luovumme vuoden 2024 R&R-messuilla lippukassalla käteisen käytöstä, joten huomioithan että käteinen ei käy enää maksuvälineenä paikalla päällä pääsylippuja ostettaessa.

Rakentaja.fi:n verkkolippukaupan sopimus- ja toimitusehdot sekä tarkemmat tiedot maksutavoista löydät täältä.

R&R-messujen pääsylippua ei voi maksaa kulttuuri- ja virikeseteleillä, -korteilla tai -sovelluksilla, sillä lainsäädännön linjauksen mukaan ne käyvät maksuvälineenä ainoastaan liikunta- tai kulttuuritapahtumiin.

Saapuminen ja pysäköinti

Myyrmäki-halli sijaitsee Vantaalla Myyrmäen urheilupuistossa aivan Energia Areenan naapurissa. Myyrmäen keskustasta ja aseman suunnasta saavutaan Vaskivuorentietä.

Pysäköinti on messujen aikaan ilmaista, mutta paikkoja on rajoitetusti. Kannustamme vieraitamme hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan julkista liikennettä. Messujen aukioloaikana paikalla on liikenteenohjaajat valvomassa pysäköintiä.

Osoite:
Myyrmäki-halli
Raappavuorentie 10
01600 VANTAA

Juna- ja bussiyhteyksien aikataulut
Katso sijainti kartalla

Messukartta

Päivittyvän messujen pohjakartan löydät täältä >> R&R-messut 2024 | Kartta.

Esteettömyys

Tapahtumapaikkana toimiva Myyrmäki-halli on esteetön. Messualue sijaitsee kauttaaltaan yhdessä kerroksessa, joka helpottaa liikuntaesteisen liikkumista tapahtumassa. Ravintolapisteet ovat esteettömiä ja tilasta löytyy myös inva-WC. Liikunta- tai toimintaesteisten vieraiden avustaja pääsee veloituksetta sisään.

Lemmikit tapahtumassa

Omia lemmikkieläimiä ei allergiasyistä voi tuoda mukanaan messuille. Opas- ja avustajakoirat sekä edellä mainittuihin tehtäviin harjoittelevat, asianmukaisesti merkityt koirat ovat tervetulleita tapahtumatiloihin.

Ravintolapalvelut

Messualueelta löytyy ravintola ja kahvila. Tarjolla on perinteisiä kahvituotteita sekä lounasta. Ravintolapisteissä maksuvälineenä käy käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ravintolapalveluista vastaa Festivalsnacks Finland Oy.

VIIKONLOPUN LOUNASLISTA

Lauantai 27.1. klo 11-16
Salaattipöytä sekä leipää
***
Kanansisäfilettä pippuri-kermakastikkeessa L,G
Paahdettuja kasviksia ja tofua sweet and sour,  L,G Veg 
Yrttiriisiä L,G
***
Kahvi & Tee

Sunnuntai 28.1. klo 11-16
Salaattipöytä sekä leipää
***
Mestarin lihapullat kermakastikkeessa L , G
Punajuuri pihvit & yrtti vegeneesi L, G, Veg
Keitinperunaa L,G,Veg
***
Kahvi & Tee

Kielletyt esineet ja aineet

Messualueelle ei saa tuoda terä- tai muita aseita, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä tai ilotulitteita. Avotulen käyttö messutiloissa on ehdottomasti kielletty. Tupakointi ja sähkösavukkeiden käyttö ei ole sallittua messuhallin tiloissa.

Turvallisuus ja ensiapu

Messujen turvallisuutta valvoo ammattimaiset järjestyksenvalvojat. SPR:n ensiapuhenkilöstö päivystää messuhallin tiloissa tapahtuman aukioloaikoina.

Muu info

Mahdollisia löytötavaroita voi tiedustella osoitteesta messut@rakentaja.fi tai messujen aukioloaikana messutoimiston päivystysnumerosta puh. 044 721 0351

Messuhallissa on valvottu, maksullinen vaatesäilytys.