RRmessut_2024_banneri_1918x510

Tapahtumainfo

Rakenna & Remontoi -messut on asumisen, rakentamisen ja remontoinnin erikoistapahtuma. Tule mukaan koko perheen voimin poimimaan parhaat ideat, neuvot ja tarjoukset omaan rakennus- tai remonttiprojektiisi. Mukana myös mielenkiintoisia asiantuntija puheenvuoroja. Ohjelma sisältyy messulipun hintaan.

Aukioloajat

Aukioloajat päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Pääsyliput

Lipunmyynnissä maksuvälineenä käy käteinen sekä yleiset pankki- ja luottokortit. Pääsylippua ei voi maksaa kulttuuri- ja virikeseteleillä, -korteilla tai -sovelluksilla. Lainsäädännön linjauksen mukaan ne eivät käy maksuna messutapahtumiin.

Lippujen hinnat päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Messukartta

Vuoden 2024 messujen pohjakartta julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Saapuminen ja pysäköinti

Myyrmäki-halli sijaitsee Vantaalla Myyrmäen urheilupuistossa aivan Energia Areenan naapurissa. Myyrmäen keskustasta ja aseman suunnasta saavutaan Vaskivuorentietä.

Pysäköinti on messujen aikaan ilmaista, mutta paikkoja on rajoitetusti. Kannustamme vieraitamme hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan julkista liikennettä. Messujen aukioloaikana paikalla on liikenteenohjaajat valvomassa pysäköintiä.

Osoite:
Myyrmäki-halli
Raappavuorentie 10
01600 VANTAA

Juna- ja bussiyhteyksien aikataulut
Katso sijainti kartalla

Esteettömyys

Tapahtumapaikkana toimiva Myyrmäki-halli on esteetön. Messualue sijaitsee kauttaaltaan yhdessä kerroksessa, joka helpottaa liikuntaesteisen liikkumista tapahtumassa. Ravintolapisteet ovat esteettömiä ja tilasta löytyy myös inva-WC. Liikunta- tai toimintaesteisten vieraiden avustaja pääsee veloituksetta sisään.

Lemmikit tapahtumassa

Omia lemmikkieläimiä ei allergiasyistä voi tuoda mukanaan messuille. Opas- ja avustajakoirat sekä edellä mainittuihin tehtäviin harjoittelevat, asianmukaisesti merkityt koirat ovat tervetulleita tapahtumatiloihin.

Ravintolapalvelut

Messualueelta löytyy ravintola sekä erillinen kahvila. Lisätietoa messuravintolan palveluista lähempänä tapahtumaa.

Kielletyt esineet ja aineet

Messualueelle ei saa tuoda terä- tai muita aseita, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä tai ilotulitteita. Avotulen käyttö messutiloissa on ehdottomasti kielletty. Tupakointi ja sähkösavukkeiden käyttö ei ole sallittua messuhallin tiloissa.

Turvallisuus ja ensiapu

Messujen turvallisuutta valvoo ammattimaiset järjestyksenvalvojat. SPR:n ensiapuhenkilöstö päivystää messuhallin tiloissa tapahtuman aukioloaikoina.

Muu info

Mahdollisia löytötavaroita voi tiedustella osoitteesta messut@rakentaja.fi tai messujen aukioloaikana numerosta puh. 044 564 0565.

Messuhallissa on valvottu, maksullinen vaatesäilytys.