Tutustu lisää Saaristotaloihin ja CLT-rakentamiseen >>

Kodin rakentaminen CLT:stä – mitä CLT tarkoittaa ja mitä se mahdollistaa?

Lataa Saaristotalot City -esite (PDF)

HOUSE_5_INTERIOR

SAARISTOTALOT

Saaristotalot-talokonsepti kuvastaa saariston puhtautta, luonnonläheisyyttä ja terveellisyyttä. Talokonseptimme tuo nämä ominaisuudet jokaisen Saaristotalossa asuvan koettavaksi.

 • Ominaisuudet mahdollistetaan asujalle rakentamalla Saaristotalot massiivipuusta, CLT:stä. CLT eli ristiinliimattu massiivipuu on ekologinen, terveellinen ja kosteutta tasaava sekä terveellisen sisäilman mahdollistava materiaali (lisää tietoa alempana).
 • Täysmassiivipuu on hengittävä materiaali ja näin kosteus tasaantuu optimaaliselle tasolle ympäröivään tilaan. Tarvittaessa käytössä on myös ekologisia eristystuotteita, jotka osaltaan edistävät rakenteen hengittävyyttä.
 • Talomallimme toimivat lähtökohtana yksilölliselle räätälöinnille, mikä mahdollistaa juuri oikean ja halutunlaisen kodin asujien tarpeisiin. Kotisi suunnittelussa otamme huomioon myös tontin monimuotoisuuden.
 • Vaihtoehtoisesti lähtökohtana voivat olla valmiit suunnitelmat tai vaikka ruutupaperille piirretty pohjakuva – voimme aloittaa Sinun kotisi suunnittelun mistä tahansa lähtökohdasta.
 • Saaristotalo voidaan toteuttaa lupakuvien tai rakennesuunnitelmien perusteella. Tai vaihtoehtoisesti, asiakkaan niin halutessa, hoidamme rakennusprosessin kokonaisuudessaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.
 

Näin toteutuu juuri Sinun yksilöllinen, puhdas, luonnonläheinen ja terveellinen kotisi.

Tutustu talomalleihimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

City 155

Kerrosala 155 m²

Huoneistoala 134 m²

 

 

City 185

Kerrosala 185 m²

Huoneistoala 150 m²

 

 

 

City 128

Kerrosala 128 m²

Huoneistoala 115 m²

City 170

Kerrosala 170 m²

Huoneistoala 148 m²

MIKSI RAKENTAA KOTI CLT-RAKENTEISENA?

 1. CLT kasvattaa suosiotaan rakentamisessa Suomessa, mutta sillä on jo vankka suosio Keski-Euroopassa
 2. CLT-rakenteisessa talo on terveellinen ja kodissa on laadukas sisäilma
 3. Puusta rakennettu koti on tutkitusti rentouttava, miellyttävä ja rauhoittava. 
 4. Puun antibakteerisuus puhdistaa ilmaa ja puun hygroskooppisuus eli kosteuden sitominen (ja luovuttaminen) ilmasta  tasaa sisäilman kosteutta. Yhdessä nämä pitävät sisäilman erittäin laadukkaana.
 5. CLT-rakenteisessa talossa massiivipuuelementti toimii itsessään höyrysulkuna eli erillisille muovihöyrynsululle ei ole tarvetta.
 6. CLT-rakenne mahdollistaa visuaalisesti yhtenäisiä tiloja akustiikan ollessa miellyttävä.
 7. Julkisivuissa ikkunat ja ovet voidaan sijoittaa hyvin vapaasti, kulmaikkunat mukaan lukien rakenteen toimiessa tarvittaessa ulokkeena.

Jätä yhteydenottopyyntö

KI-GROUP OY – SAARISTOTALOJEN VALMISTAJA

Saaristotalot valmistaa rakentamisen perheyritys KI-Group Oy.

Yritys tarjoaa rakentamisen, rakennuttamisen, saneerauksen ja remontoinnin palveluita kotitalouksille ja yrityksille. Remontit ovat aina kokonaisvaltaisesta saneerauksesta yksittäiseen tilaremonttiin.

Uudisrakentaminen ja uudisrakennuspalvelut sisältävät kokonaisvaltaisen suunnittelun rakennuksille ja rakenteille sekä niihin liittyvien rakennusmateriaalien kokonaistoimitukset. Vahva alihankkijaverkosto mahdollistaa luotettavan toiminnan ympäri Suomea.

Perheyhtiönä KI-Group on jatkuvasti velvoitettuja tekemään asiat paremmin ja laadukkaammin kuin kukaan muu. Perheyhtiönä luotettavuus on toiminnan keskiössä ja paras referenssi on tyytyväiset asiakkaat.