Katso Uuniseppien messutarjoukset >>

Uusi Smooth-mallisto perusmallin hintaan

Onko hyvin palvellut takka jo vaihtoiässä?

Kun vaihdat vanhan takkasi Uuniseppien uuteen varaavaan takkaan, puramme vanhan takkasi veloituksetta.
Uunisepät logo vaaka CMYK

SUOMEN KAUNEIMMAT VARAAVAT TAKAT

Suomen 2,2 miljoonalla tulisijalla tuotetaan vuosittain 15 TWh lämmitysenergiaa. Se vastaa kahden Olkiluodon reaktorin vuosituotantoa.  Asiantuntijoiden mukaan jokaisessa suomalaisessa pientalossa ja rivitaloasunnossa tulisi olla hitaasti lämmittävä tulisija. Varaavalla tulisijalla lämmittäessä kodeissa voidaan säästää sähkölaskussa ja vähentää hiilidioksidipäästöjä. Tulisija on sähköstä riippumaton lämmönlähde ja parantaa kodin huoltovarmuutta.

Tulisija ei ole enää vain lämmitystä varten. Monessa olohuoneessa se on keskipiste, sen ympärille keräännytään viettämään laatuaikaa. Tulisija on siis tärkeä osa sisustusta ja siksi sen ulkonäöllä ja tyylillä on suuri merkitys. Millainen unelmiesi koti onkaan, tarjoaa Uuniseppien laaja mallisto varmasi jokaisen makuun ja tarpeeseen sopivan tulisijan. Ei ole sattumaa, että mallistomme on Suomen laajin.

 

Tulisija-asiantuntijamme kartoittaa ja opastaa sopivan tulisijan valinnassa ja olemme mukana takan hankinnassa suunnittelusta viimeistelyyn ja ensimmäisen tulen sytyttämiseen.

 

Anna kauniin takan olla vaikka koko sisustuksesi inspiraation lähde!

Jätä yhteydenottopyyntö