Tutustu Valloxin messutarjouksiin >>

3 suodatinpakettia kahden hinnalla!

Vallox 121 MC/SE -koneeseen

3 suodatinpakettia kahden hinnalla!

Vallox 110 MV/SE -koneeseen

3 suodatinpakettia kahden hinnalla!

Vallox 145 MV/SE -koneeseen

Vallox_LogoSlogan_sinisellaLogolla_RGB

Energiatehokkaat ja laadukkaat Vallox-ilmanvaihtokoneet, liesikuvut ja BlueSky-ilmanjakojärjestelmä

Vallox on suunnitellut ja valmistanut ilmanvaihtojärjestelmiä jo 50 vuotta. Tuotteissa yhdistyvät korkealaatuinen ilmanvaihtoteknologia, tyylikäs muotoilu ja helppokäyttöisyys. Avainlippu-merkillä varustetut tuotteet valmistetaan Valloxin Loimaan tehtaalla.

Vallox-tuotteet löydät jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. Apunasi ovat myös asiantuntevat huolto- ja asennusliikkeet sekä suunnittelijaverkostomme. Löydä Sinua lähellä ovat Vallox-asiantuntijat: Etsi karttapalvelusta

Vallox ilmanvaihtokoneet

Valloxin tuotevalikoimasta löytyy sopiva ilmanvaihtokone erilaisiin omakoti-, rivitalo- ja kerrostalokohteisiin. Asumismukavuutta ja ilmanvaihdon vaivattomuutta tarjoavat MyVallox-ilmanvaihtokoneet. Niiden automatiikka huolehtii ilmanvaihdon tehostuksesta tarpeen mukaisesti ja energiaa säästäen. Koneiden ohjaus on mahdollista niin asunnosta kuin etänä pilvipalvelun avulla.

Lue lisää Vallox-ilmanvaihtokoneista

Lue lisää MyValloxista

Vallox liesikuvut

Vallox liesikuvuilla keittiöt pysyvät raikkaina. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja erilaisiin kohteisiin: liesikuvut, säädinkuvut ja talotuulettimet.

Vallox Delico on kotimainen kupumallisto, jossa yhdistyvät skandinaavisen eleetön design ja tehokas kärynpoisto. Pelkistetyn tyylikäs kupu sulautuu saumattomasti osaksi keittiötä. Kuvut sopivat erilaisiin keittiöihin, sillä niiden lasinen etupaneeli on saatavilla sekä valkoisena ja mustana.

Lue lisää Vallox liesikuvuista ja tuulettimista

Lue lisää Vallox Delico kupumallistosta

BlueSky-ilmanjakojärjestelmä

Vallox BlueSky-ilmanjakojärjestelmä sopii niin uuteen kuin saneerattavaan taloon. Se voidaan asentaa pieneenkin tilaan (esim. väliseinien sisälle, välipohjiin) ja asennus onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Mikrobisuojattu sisäpinta on hygieeninen.

Tutustu rakentajien kokemuksiin BlueSky-ilmanjakojärjestelmästä.
ARTIKKELI: MyVallox-iImanvaihto ja Vallox BlueSky-kanavisto uuteen puutaloon
VIDEO: Näin rakentuu ilmanvaihtokanavisto Vallox BlueSky -järjestelmällä

Tutustu myös