Lisäturvaa taloyhtiön linjasaneeraukseen

Vieser tarjoaa 10 vuoden järjestelmätakuun lattiakaivojärjestelmille, joiden kaikki osat ovat samaa Vieser-tuoteperhettä. Asiakas saa lisäturvan lisäksi varmuuden siitä, että osat sopivat taatusti yhteen, jolloin esimerkiksi vesivahingon riski taloyhtiössä pienenee.

Päivittäinen käyttö vaatii kylpyhuoneen lattiakaivojärjestelmältä paljon. Siksi Vieserin kotimaisten lattiakaivotuotteiden valmistuksessa on käytetty vain ensiluokkaisia materiaaleja ja osia. Tuotteiden toimivuus ja vesitiiviys on todennettu standardin mukaisissa tarkoissa ja vaativissa tyyppihyväksyntätesteissä.

Tiesitkö? Vieserin lattiakaivoja on asennettu yli 6 miljoonaa kappaletta. Tuotteita on valmistettu Suomessa jo vuodesta 1973 alkaen.

Luotettavan valmistusprosessin, tarkan laadunvalvonnan ja jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Vieserin lattiakaivotuotteet ovat toimintavarmoja ja kestäviä. Vuoden 2020 loppupuolella lanseerattu 10 vuoden järjestelmätakuu lisää turvaa entisestään, sillä se koskee kaikkia Vieserin tuotteita, kun koko lattiakaivojärjestelmässä on käytetty samaa Vieser-tuoteperhettä. Lisäksi lattiakaivon ja vedeneristeen on oltava tyyppikokein yhteensopiviksi todettuja.

"Tuotteidemme toimivuus ja turvallisuus on asiakkaillemme äärimmäisen tärkeää. Vesi on tunnetusti hyvä renki mutta huono isäntä talon sisätiloissa. Esimerkiksi vesivahinkojen vaarat herättävät huolta monissa ihmisissä. Haluamme tarjota asiakkaillemme mielenrauhaa ja lisäturvaa järjestelmätakuun muodossa."

Annika Jyllilä-Vertigans, toimitusjohtaja, Vieser Tweet

Luotettava ja helposti asennettava lattiakaivoratkaisu − tyylistä tinkimättä

Erittäin monipuoliset Vieser One -lattiakaivot, kuten markkinoiden matalin uutuuslattiakaivo, ovat yhteensopivia sekä Vieserin perinteisten kaivonkansien että designkansien kanssa. Uusi extramatala kaivo mahdollistaa esimerkiksi tyylikkään nykyaikaisen linjalattiakaivon ja suurempien lattialaattojen käytön myös monissa vanhoissa kylpyhuoneissa, joissa asennustilan mataluus on aiemmin voinut rajoittaa kaivoratkaisun valintaa kylpyhuoneremonttia tehtäessä.

Järjestelmätakuu kattaa Vieser-lattiakaivotuotteiden materiaali-, rakenne- sekä valmistusvirheet. Takuun piiriin eivät kuulu asennuksesta, väärästä varastoinnista, huoltotoimenpiteiden laiminlyönnistä tai käytöstä johtuvat virheet, eikä takuu kata myöskään tavanomaista tuotteiden kulumista tai välillisiä kuluja. Kuluttajansuojalain ehtoihin järjestelmätakuu ei vaikuta.

Löydät Vieserin tuotteita Rakentaja.fi-verkkokaupasta >>>