Tiesitkö, että lattiakaivo voidaan sijoittaa turvallisesti myös nurkkaan?

Vanhoissa taloyhtiöissä kylpyhuoneet ovat tyypillisesti kooltaan varsin kompakteja. Suomessa valmistetut Vieser Corner -lattiakaivot ovat erinomainen valinta erityisesti korjauskohteisiin, joissa niukka lattiapinta-ala halutaan hyödyntää maksimaalisesti.

Vieserin Corner-tuoteperheestä löytyy kaksi eri mallia: ajattoman klassinen Core sekä uutuutena kauniin käytännöllinen Modern (kuvassa).

Perinteinen keskellä lattiaa oleva neliskanttinen ”ritilä” ei ole tänä päivänä ainut vaihtoehto pienenkään kylpyhuoneen lattiakaivoratkaisuksi.

Kulmaan sijoitettava Vieser Corner on oivallinen valinta erityisesti silloin, kun remontoitavaan suihkutilaan halutaan kompakteista neliöistä huolimatta yhtenäinen lattia. Vieser Corner tuo tilaan persoonallisuutta, mutta ei riko lattian yhtenäistä pintaa. Näin esimerkiksi kauniisti kuvioidut tai erikoisemman muotoisetkin lattialaatat pääsevät upeasti oikeuksiinsa.

Lue myös: Tyyliin sopivasta lattiakaivosta ei tarvitse tinkiä remonttikohteessakaan Linjasaneeraus tulossa? Käännä katse markkinoiden matalimpaan lattiakaivoon

Corner-kannet sopivat yhteen kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa, mikä takaa nopean ja helpon asennuksen sekä ensiluokkaisen toimintavarmuuden. Kaadot voidaan tehdä turvallisesti kohti nurkkaa, sillä tuotteen vesieristys on todettu standardien mukaisissa testeissä täysin turvalliseksi.

Lue myös: Yksi lattiakaivo, kaikki mahdollisuudet

Vieserin kaivo- ja kansiyhdistelmällä on 10 vuoden järjestelmätakuu. Asiakas saa lisäturvan lisäksi varmuuden siitä, että osat sopivat taatusti yhteen, jolloin esimerkiksi vesivahingon riski taloyhtiössä pienenee.

Vieser-tuoteperheeseen on jo ennestään kuulunut klassinen Corner Core -mallin kansi, jossa on ajattoman tyylikäs rosteripinta. Maaliskuun alussa lanseeratussa uudessa Corner Modern -mallissa kaunis rosteripinta on siivilämäinen, mikä helpottaa puhdistusta entisestään.

Vieser Corner -kannet soveltuvat mainiosti niin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Materiaali on kestävää ruostumatonta terästä.

Vieserin uuden Corner Modernin kansi toimii myös siivilän tavoin.