Katso Wienerbergerin messutarjous >>

Kerta-alennus 150 € yli 3000 € tiili- tai harkkotilauksista 31.5.2021 asti.

Lunasta etu tilauksen yhteydessä alennuskoodilla ”RR-messut”.
messu_kennoharkot_tiili
Logo with whitespace. Adobe Illustrator format. 4C or CMYK colour space. 300dpi from original file. // red: 0/100/100/30 // R179/G0/B0 // HEX: b300000

TÄYSTIILITALO ASIAKKAAN JA RAKENNUSPAIKAN MUKAAN

Poroton-kennoharkkotalo on aina arkkitehdin suunnittelema huomioiden asiakkaan tarpeet ja rakennuspaikan asettamat vaatimukset. Kun luonnoskuvat ovat valmiina, projektissa on mahdollisuus edetä eri polkuja riippuen mitä valmiusastetta tavoitellaan. Rakentajakumppani voi tarjota projektin avaimet käteen -sopimuksella tai esimerkiksi vesikattovalmiuteen asti. Runkotuotteista voi pyytää tarjouksen Wienerbergeriltä jo luonnosvaiheessa.

Eri talopakettien ja -toimitusten vertailu on työlästä ja usein hankalaakin. Poroton-harkkorakentamisen etuna on materiaalisäästöt: ei suuria betonivaluja, ei raudoituksia, ei lisäeristekerroksia. Rakentaminen on nopeaa ja kuivaa alusta alkaen, joten pinnoitustöihin pääsee jo pian muuraustyön valmistuttua. Lyhyt rakentamisaika merkitsee myös kustannussäästöjä. On myös hyvä muistaa, että rungon kustannus on noin 10 % koko taloprojektin hinnasta. Runko on se osa talosta, jota ei voi myöhemmin vaihtaa. Siksi runkomateriaalin valintaan kannattaa pysähtyä ja miettiä, mitä vaikutuksia ratkaisulla on pitkällä aikavälillä.

POROTON-KENNOHARKKOTALO ON INVESTOINTI SISÄILMATURVALLISEEN TULEVAISUUTEEN

Keraaminen kennoharkko jatkaa pitkää ja toimivaksi todettua tiilirakentamisen perinnettä. Massiivinen, hengittävä kennoharkoista muurattu seinärakenne pystyy sitomaan ja luovuttamaan kosteutta turvallisesti ympäröivien olosuhteiden vaihdellessa. Yksiaineisuus on merkittävä etu, kun halutaan varmistaa seinärakenteen riskitön toimivuus ja sisäilman laatu pitkällä aikavälillä.

Jätä yhteydenottopyyntö