RRmessut_2024_NA_1918x400

Näytteilleasettajille


Rakenna menestystä RR-messuilla!
Tule mukaan näytteilleasettajaksi vuoden odotetuimpaan rakennus- ja remontointitapahtumaan, kun Rakenna & Remontoi -messut aloittaa messuvuoden jo 21. kerran Vantaan Myyrmäki-hallissa 26.-28.1.2024. Tapahtuma tarjoaa yrityksellesi jälleen ainutlaatuisen tilaisuuden tavoittaa potentiaaliset asiakkaat Uudeltamaalta yhdellä kertaa.

Miksi kannattaa olla mukana?
- Rakenna & Remontoi -messut houkuttelevat suuren määrän juuri rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneita kävijöitä. Perinteisen mainonnan lisäksi tapahtumaa markkinoidaan laajasti Rakentaja.fi -sivustojen lukijoille ja uutiskirjeen tilaajille, jolloin tavoitamme tapahtumaan juuri oikealaista kohderyhmää.
- Pääset esittelemään tuotteitasi ja palveluitasi suoraan potentiaalisille asiakkaille, tekemään kauppaa paikan päällä sekä kasvattamaan yrityksesi näkyvyyttä ja bränditunnettuutta alan markkinoilla.
- Kutsuvieraana satoja taloyhtiöpäättäjiä ja rakentajia Uudeltamaalta.
- Tapahtuma tarjoaa myös upean tilaisuuden verkostoitua muiden alan yritysten ja ammattilaisten kanssa, jakaa tietoa sekä katsastaa alan uusimmat trendit ja innovaatiot.

Tätä tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä, joten lähde mukaan Rakenna & Remontoi -messuille ja tule rakentamaan menestystä yhdessä kanssamme!

Tarkemmat tiedot alla olevista linkeistä:
R&R-messut 2024 | Osastohinnat
R&R-messut 2024 | Messulehti
R&R-messut 2024 | Markkinointibannerit
R&R-messut 2024 | Näytteilleasettajainfo


Nähdään tammikuussa 2024 Rakenna & Remontoi -messuilla Myyrmäki-hallissa!

Lisätietoja ja varaustiedustelut

Osastomyynti / Sales
Tapio Näslund
Schibsted Suomi Oy | Rakentaja.fi
messut@rakentaja.fi
+358445487401